Hoofdzonden


Eindexamen
Student Inez van de Ven geeft een toelichting bij haar impressie van de zeven hoofdzonden. Bekijk deze video (duur nog geen 7 minuten) op YouTube. Opgenomen op locatie (verlicht door de beamer behorende bij het werkstuk).
Video

De Zeven Hoofdzonden

Zij doet dat door het vertellen van verhalen (en laten vertellen door vrijwilligers) met als illustratie beelden rond het thema de zeven hoofdzonden. De voorstelling vindt plaats tijdens de expositie van eindexamenwerk van ARTEZ studenten. Locatie Grote of St.Michaelskerk in Zwolle, juli 2016. In een stille hoek van de kerk is daartoe een beamer en een audio installatie geplaatst. De belangstellende kan gaan zitten en een koptelefoon opzetten, terwijl doorlopend het programma voorbij komt.

Toorn (= IRA)

Belangstelling

Mijn interesse betreft de vooral de spannende combinatie van beeld (gebaseerd op achter elkaar gemonteerde foto’s van zelfvervaardigde diorama’s) en storytelling ( jongeren die praten over een eigen zonde). Overigens ‘zonden’ met kleine letters zullen we maar zeggen. Ook kleine verhaaltjes. Maar wel iets wat bij mensen hoort, aldus Inez. Nu maar hopen, dat deze expositie ook online te zien zal zijn. Maar vooral dat er meer werk komt van Inez van de Ven.