Skip to content

Nominatie JTTG Prijs 2024

U kunt hier zowel een persoon als organisatie nomineren

Het thema voor het jaar 2024 is de langdurige zorg, zoals deze in de GGZ, Verzorging en Verpleging wordt aangeboden, bijvoorbeeld voor Ouderenzorg en Gehandicaptenzorg. Tip: kijk ook goed naar de criteria beschreven op de JTTG Prijs pagina.

Nominatie formulier

Gebruik dit formulier uitsluitend om een persoon of organisatie te nomineren voor de JTTG Prijs! Wilt u de nominatie blijven volgen gebruik dan dit formulier.

Nominatieproces

Over de voortgang van de nominaties wordt regelmatig bericht op Linkedin. Sluitingsdatum nominaties via deze website:  vr 3 mei 2024

Stemmen

De jury selecteert na het nominatieproces een TOP 3 voor de genomineerde personen en een TOP 3 voor genomineerde organisaties. Vanaf ma 6 mei 2024 kunt u een stem uitbrengen op deze beide TOP3-lijsten, via Linkedin.

Uitreiking JTTG Prijs

De uitreiking van beide prijzen vindt plaats op do 13 juni 2024, in De Doelen in Rotterdam, tijdens het Data-driven Healthcare event.

Mensen die een inzending voor een nominatie hebben gedaan, en mensen die zich aangemeld hebben dmv het formulier ‘Blijf op de hoogte’ ontvangen een uitnodiging voor de uitreiking.

Blijf op de hoogte

De nominaties zijn gestart. Heeft u een nominatie gedaan dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden. Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte gehouden worden dan kunt u hier uw gegevens achterlaten.