Ansichtkaart naar RIVM

RIVM

Coutinho

Ansichtkaart sturen

Een ansichtkaart naar het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM)! Gericht aan Prof.Coutinho. Op Postzegelblog woedt een discussie of de postzegel-ik moet natuurlijk zeggen de Filatelie- nog toekomst heeft.

Email toekomst?

Je kunt ook vragen of email toekomst heeft. Meer en meer worden mailberichten naar organisaties en personen niet beantwoord. Een ontvangstbevestiging komt soms nog wel, maar daar blijft het dan bij. Dat kan onachtzaamheid zijn, het niet vertrouwen van een bericht (SPAM?) en drukte. Bovendien is de mail archivering heel slecht. Maar ik vrees dat er meer aan de hand is en dat het onofficieel beleid is. Organisaties vermelden immers vaak geen mailadressen meer! Daarom gaat deze Ansichtkaart gewoon vandaag met de post (tegenwoordig Postnl) en die kan dan in een lijstje op het RIVM aan de muur. Wat er op de voorzijde staat? Een afbeelding van een koe die gemolken wordt (tekst: groeten van het platteland)

Scan ansichtkaart

Ansichtkaart met ‘Persoonlijke Postzegel’  (J.T.A. te Gussinklo)

Is je de EHEC postzegel opgevallen?

EHEC

Ik heb deze EHEC postzegel laten vervaardigen. Aanleiding is een officiele uitgave van een serie over Microbiologie. De eigenlijke discussie gaat natuurlijk over de aanpak van EHEC en een hele reeks andere bacteriele bedreigingen. In dat kader denk ik aan Klebsiella en het Maasstadziekenhuis. Maar ook de Gelre Ziekenhuizen. Ik denk dat het tijd is voor nieuw elan en heb dan ook directies van diverse instellingen aangeschreven dat mijns inziens  ‘het roer om moet‘.

Maning

Het RIVM krijgt nu dan ook een formele aanmaning om met een uitspraak te komen!