Het Instrument

RAI Amsterdam

‘Jaarbeurs’

Laat u verrassen!

Vandaag kunt u er nog naar toe. Dit jaarlijks evenement HET INSTRUMENT bezoek ik altijd met veel genoegen. Niet altijd met een vooropgezet plan (of hooguit op het laatste moment). Altijd doe ik nieuwe indrukken op en leg waardevolle contacten. Vaak zijn deze absoluut niet te voorzien. Ik zal de ‘oogst’ van dit jaar kort vermelden. Resultaat van een bezoek op donderdag 27 september 2012.

Beursvloer

Oogst

-Bij de stand van Thermo Scientific krijg ik een uitstekende toelichting bij de i550 Raman apparatuur door Georges Deprez. Daar ontmoet ik Kees Maquelin, voorheen bij River Diagnostics (zijn toenmalige compagnon heb ik eerder gesproken en gemaild). Thans is hij werkzaam bij de IGZ (Inspectie voor de Gezondheidszorg). Ik zal hem informeren over een aantal thema’s’.
-Jasper Rijnberger (Salland Electronica) is mede-producent van de ‘slimme bureaustoel’. Ik heb in Zwolle (vestigingsplaats) al eens van het bekroonde ontwerp gehoord. Ook hier mogelijkheden voor samenwerking, ook omdat het werkterrein breder wordt.

Vervolg?

Daarover hoop ik nader te berichten!