Emerce eHealth

Healthcare

Congres 26 september 2013

Online dienstverlening

Mijn volgers weten dat ik eerdere rapporteerde over serious gaming in de zorg en de actieve rol daarin van collega Marlies Schijven. Vorig jaar won Dr. Marlies Schijven, chirurg en wetenschapper binnen het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam, de Vodafone ‘Mobiles for Good’ challenge. De Hospitality App, een project dat Valet service biedt aan senioren in het ziekenhuis, heeft als doelstelling stress reductie bij een bezoek aan de polikliniek.  Zij is een van de zorgprofessionals die zal spreken tijdens het congres Emerce eHealth, dat op 26 september aanstaande wordt gehouden bij Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. eHealth is het jaarlijkse congres rond online dienstverlening en communicatie in healthcare en behandelt alle innovatieve mogelijkheden die er zijn om in contact te komen en blijven met de zorg doelgroep. En biedt men ook relevante informatie op het juiste moment, via het juiste kanaal? Marlies Schijven behandelt hier samen met appdesigner Alain, issues zoals co-creatie, patiëntveiligheid, EPD en de uitrol van een app in het ziekenhuis.  Wat komt er bij kijken om van een goed idee een volwaardige app te creëren….

Impressie congres 2012

Succesformule

eHealth is een congres met sessies, debatten, workshops en praktische trainingen over de meest recente innovaties en nieuwe online technologieën in de branche. Wat betekenen deze voor u en uw organisatie en wat zijn de uitdagingen en kansen voor de toekomst? Innovatieve zorgorganisaties en -professionals presenteren goede praktijkvoorbeelden, de nieuwste tools en de laatste inzichten. Het delen van kennis, ervaring en informatie staat centraal. De eerste sprekers zijn bekend. Op het podium onder andere professionals en specialisten van Huidconsult.nl, Academisch Medisch Centrum Amsterdam, Px Healthcare, Kanker.nl en Altrecht. eHealth wordt gehouden op 26 september 2013 bij Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Het is de update voor alle professionals rond online dienstverlening en communicatie bij zorginstellingen, ziekenhuizen, farmaceuten, verzekeraars en overige zorgorganisaties.

Mobiles for Good Challenge

Wie heeft het beste mobiele zorginitiatief van 2013? In samenwerking met Vodafone’s Mobiles for Good Challenge en Waag Society houdt Emerce een afsluitende sessie met de beste mobiele zorginitiatieven van 2013. Blijf up to date! Deelname aan eHealth betekent kennis en ervaring uitwisselen met collega’s, uitstekende netwerkmogelijkheden met andere professionals uit healthcare en online specialisten. U bent in 1 dag volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Via Dutch Button Works profiteert u van €50,- korting met code: EHE4RTEW

Impressie congres 2011

Voorlopig Programma

Ontvangst: 08.45 uur (vanaf)
Opening: 09:30 uur
1e keynote: 09:45 uur
Afsluiting en borrel: 17:15 uur

Meer informatie