De tweede editie

De Motor van het Verhaal

Tweedaagse conferentie

Verhalende journalistiek

19 april in Amsterdam + 20 april in Utrecht. De kaartverkoop voor de conferentie start vrijdag 23 maart om 12:00 uur via website verhalendejournalistiek.nl  .
Op donderdag 19 april twee open masterclasses met topsprekers. De sessies gaan over het schrijven van een journalistiek verhaal en het maken van verhalende radio. Kosten: € 125,- voor een masterclass van een hele dag. Lunch en koffie/thee inbegrepen. Plaats: Mediafonds, Herengracht 609, te Amsterdam.

Eerste editie in 2011

Zeventien activiteiten

Op vrijdag 20 april vindt de grote conferentie plaats. Je kunt je onderdompelen in een programma met zeventien lezingen en workshops, die gegeven worden door toonaangevende journalisten en bestseller-auteurs uit de Verenigde Staten, Kenia, België en Nederland. Kosten: €125,-. Lunch en koffie/thee inbegrepen. Plaats: Domstad, Koningsbergerstraat 9, te Utrecht.

Betalen

Je inschrijving is pas compleet als je hebt betaald. Let op, er zijn twee systemen:
– Betalen voor de conferentie van 20 april doe je meteen nadat je je workshopvoorkeur hebt aangegeven, met iDeal of Paypal. Betaal je met Paypal dan wordt je kaartje 2,50 euro duurder.
– Voor de masterclasses van 19 april geldt dat je niet meteen betaalt. Pas als je definitief bent toegelaten tot de masterclass, krijg je een mail met het verzoek binnen een bepaalde termijn te betalen. Maar ook hier geldt: je inschrijving is pas echt compleet als je hebt betaald. Betaal je niet op tijd, dan vervalt je inschrijving.