Innovatieplein

Zorg&ICT 2012

Innovatiegids ‘Ruimte voor Innovatie’ 2012

Kom je ook?

Stichting Digitalezorg.nl ontwikkelt de gids ”Ruimte voor Innovatie”. Deze gids biedt een overzicht van ongeveer 100 best practices van de afgelopen 2 jaar. Per best practice wordt naast de innovatie en organisatie, vooral omschreven hoe de innovator de ruimte voor innovatie heeft gecreëerd. Bijvoorbeeld financiële ruimte, ruimte in wet- en regelgeving en ruimte van de interne organisatie.

De gids zal in een papieren versie en als digitale publicatie beschikbaar komen via Digitalezorg.nl. Alle innovaties krijgen tevens exposure op de website Digitalezorg.nl en de interactieve innovatielandkaart. Deze landkaart is online te vinden op ruimtevoorinnovatie.nl en op het Innovatiepaviljoen op de Zorg & ICT 2012 in Utrecht (27-29 maart 2012) . Samen met haar partners organiseert Stichting Digitalezorg.nl dit jaar op de Zorg&ICT 2012 gedurende drie dagen het Innovatieplein. Er zijn diverse activiteiten en presentaties van onze partners ‘Zorg voor Innoveren’, Stichting Innovatie Alliantie, NVEH, BSI, Nictiz en anderen, waarin u tips en noodzakelijke informatie ontvangt om succesvol te innoveren in de zorg. U kunt ook bladeren door 100 bestaande innovaties, meelopen met de innovatieroute over de beurs of uw vragen stellen aan de innovatiehelpdesk.  Kortom, wij verwelkomen u als innovator graag op het Innovatieplein, standnummer 01.F115.
Registreren voor de beurs en het Innovatieplein (kosteloze toegang) kan via deze link

Martijn Claus

Verkiezing

Uit alle innovaties in de gids zal een onafhankelijke jury, met afgevaardigden uit verschillende sectoren uit de zorg (care en cure), overheid en bedrijfsleven, de meest innovatieve deelnemer selecteren. De jury beoordeelt de innovaties op basis van 3 aspecten: Hoe innovatief is de innovatie, hoe heeft de innovator ruimte gecreëerd om te kunnen innoveren en op welke manier heeft de innovator de doelgroep (gebruikers) betrokken? De door de jury gekozen innovatie krijgt een plek op het Innovatiepaviljoen tijdens de Zorg & ICT 2012 in Utrecht en aan deze verkiezing wordt landelijke exposure gegeven.

Mede-initiator Paul Pelsmaeker

Exposure

Alle inschrijvingen krijgen de volgende exposure: Opname in de innovatiegids ’Ruimte voor Innovatie’ . Opname in de interactieve innovatielandkaart op Ruimtevoorinnovatie.nl
Artikel op de website Digitalezorg.nl (thema Ruimte voor Innovatie) . Bedrijfsomschrijving in de DigiZorg gids op de website Digitalezorg.nl. Vermelding van deelname op Twitter, Facebook en LinkedIn . Kans op een plek op het Innovatiepaviljoen tijdens Zorg & ICT 2012

Exposure

Innovators die een plek willen in de Innovatiegids ”Ruimte voor Innovatie” kunnen zich aanmelden via de website Digitalezorg.nl. De inschrijving bestaat uit een kort invulformulier. Inschrijving voor deelname kost € 95,- als tegemoetkoming in de productiekosten en communicatie. Wilt u ook uw innovatie aanmelden voor de ‘Ruimte voor Innovatie’ gids? Meld u dan aan via invulformulier en wij nemen contact met u op.