ZorgkaartNederland.nl

Ik meen te mogen constateren dat het initiatief ZorgkaartNederland.nl zich goed op de kaart heeft weten te zetten.Het beste bewijs daarvoor hoorde ik dezer dagen.

Adressenboek

Een jonge ondernemer gebruikt de website Zorgkaartnederland.nl als een gespecialiseerd adressenboek!Dat zal niet de bedoeling zijn geweest van de initiatiefnemers, maar het geeft wel een breder draagvlak aan. Het is te prijzen dat eerdere kritiek serieus is genomen en de eindredactie erop gespitst is dat goede omgangsvormen in acht worden genomen.Ongewenste situaties als eerder beschreven, zijn aangepakt.

Aantallen

Naarmate het aantal beoordelingen toeneemt, stijgt natuurlijk ook de waarde en relevantie van de informatie van Zorgkaartnederland.nl.

Langs de A28 bij Zwolle (16 november 2010)

Campagne 2010

Het is terecht dat Zorgverzekeraar Achmea als een van de supporters van het eerste uur hiervan ook de vruchten plukt. (Evenals NPCF en BSL.)
Via het label Zilveren Kruis wordt opzichtig reclame gemaakt.Niet onbelangrijk in deze campagnetijd nu weer een keuzemogelijkheid voorbijkomt voor de verzekerde: overstappen of niet overstappen?