Windesheim tekent ook

Zwolle

Gezonde Stad

In Zwolle begint de victorie

Dat is beslist wel een verrassing. Zeker, Hogeschool Windesheim in Zwolle is allang betrokken bij het initiatief  Zwolle Gezonde Stad. Maar nu verbindt de Hogeschool zich als instituut -evenals een aantal toonaangevende bedrijven- aan dit project voor een periode van drie jaar.

Superlatieven

Rob Oudkerk spreekt tijdens zijn inleiding in de fraaie Executive Longe van het nieuwe stadion van FC Zwolle in superlatieven over de samenwerking en resultaten. Hij is namens JOGG (Jongeren op gezond gewicht) bij deze bijeenkomst op 15 april 2011  in Zwolle . Oudkerk: ‘ Waar komt het college van B&W voltallig naar een bijeenkomst als deze?’ Wethouder Erik Dannenberg denkt dat het promotie is voor Zwolle, dat toch al goed in de markt ligt

Albert Cornelissen voegt Windeheim toe aan de lijst van ondersteunende bedrijven

Uitvoering

Zoals Bestuursvoorzitter van Windesheim Prof. dr. Albert Cornelissen stelt: ‘Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat stages van studenten kunnen worden vervuld binnen het project”. De verbinding is er natuurlijk al via het OPOZ (Onderzoekscentrum Preventie Overgewicht Zwolle). Hij neemt genoegen met een hoekje van de intentieverklaring.Een contract volgt nog, weet de dagvoorzitter te melden.

Paraaf Prof.Dr. Albert Cornelissen

Doelstellingen?

Flyer vermeldt drie thema’s: Gezonde Leefstijl, Gezonde omgeving en Gezonde zorg

Meer weten? Klik hier