Wieziet Opa?

WieZiet Opa of Oma?

René Vreugdenhil(50) liep vorig jaar zelf tegen het probleem aan

Of je zit ineens allemaal tegelijk bij je ziekelijke ouder, of er is niemand. Wat heeft die dokter precies gezegd?

Een digitale agenda en weblog zorgen dat er structuur ontstaat rond een persoon. De mantelzorgers -want daar gaat het tot nu toe vaak nog over- kunnen optimaal hun inzet plegen.

René heeft niet voor niets 25 jaar in het reclamevak gewerkt om te weten hoe je het dan moet aanpakken.Zo ontstond www.wieziet.nl. Toch vindt hij dat de reclame moet komen van de tevreden klanten.Inmiddels zijn er dankbetuigingen ter inzage, dus dat zit wel goed.

Rene Vreugdenhil oprichter van WieZiet

Het initiatief blijkt aan te slaan omdat het bewust eenvoudig en robuust is gehouden. Als er al concurrentie is gaat het wel meteen om veel ingewikkelder systemen!

Interessant is dat de bijgehouden agenda’s en blogs soms de vorm aannemen van een familiearchief. Een onverwachte toegevoegde waarde!

Rene ” ik denk dat er voor heel andere doelgroepen zoals ziekenhuispatienten of gevangenen ook behoefte is aan een dergelijke toepassing”.

Deze auteur wil een dergelijke tool,  in deze vorm en toepassing best als een vorm van eHealth beschouwen. Vanuit kosten-baten afweging kun je vast aantonen dat de geringe abonnementskosten er snel uit zijn. Belangrijker nog dat de kwaliteit van leven hiermee sterk verbetert. Ik wil proberen een grotere partij te werven voor een praktijkonderzoek.

Audio Interview via radio Gelderland

Logo

Zie filmpje

Wieziet from Wieziet on Vimeo.