Impact Social Media

Social Media

Impact

Waargebeurd

Zo staat de oproep in 2011 op de LinkedIn discussiegroep te lezen. Een conferentie wordt gelanceerd.We schrijven 1 maart 2011.Oproep: De inschrijving is OPEN!

Waarde liefhebber van het waargebeurde verhaal

Het is nu dan echt zover, jullie kunnen je inschrijven voor de Eerste Conferentie voor Verhalende Journalistiek op 1 april 2011 in het gebouw van de UvA op Roeterseiland. Daar zullen lezingen en workshops zijn van Nederlandse grootheden, Pulitzerwinnaars en fabuleuze radiomakers. Geinteresseerd? Surf naar http://verhalendejournalistiek.nl en koop snel een ticket. We hebben circa 120 plaatsen en we vermoeden dat het storm zal lopen, dus wees er dus snel bij! Verhalende groet, namens de organisatie!
Als je naar de website gaat, verwijst deze naar Twitter.

Bron: website

Twitter

Via Twitter zijn er op de vooravond van 1 maart al berichtjes dat het programma te raadplegen is, maar dat de inschrijving voor de conferentie echt op 1 maart daadwerkelijk mogelijk wordt. Via Twitter ook “er wordt aan gewerkt”. De ochtend van 1 maart 2011 ben ik voor dag en dauw op, want ik wil dit congres graag bijwonen. Ik meld mij aan en maak via de bank digitaal meteen de congreskosten van Euro 75 over. De bevestiging toont dat ik dan al nummer 54 ben. Hebben sommige geinteresseerden de wekker gezet?

Bron: Website Vergroten? Dubbelklik!

Ik attendeer via de mail een tweetal relaties op dit congres

Al snel verschijnen de eerste tweets van de verbijsterde organisatoren.Binnen 8 uur alles uitverkocht.

Storytelling

Akkoord, het is een interessant programma. Mijn stelling: dit is het succes van Internet en sociale media.In die zin ook mijn bijdrage aan storytelling.