Vogelgriep

Het is mijn lezers mogelijk opgevallen….

Inderdaad plaats ik steeds vaker berichten op TPO Magazine en Blendle. Zeg maar de digitale krant. Dat heeft u goed gezien.

Ongoing Project

Dat heeft voor- en nadelen. Lector Alexander Pleijtter vraagt er mij naar. Concreet is het grote voordeel dat ik (als ZZP-er) opdrachtgevers kan wijzen op de mogelijkheid om op die manier een groter en breder publiek te bereiken. Dat blijkt interessant voor organisatoren van congressen, uitgevers en professionals/autoriteiten. Die weten nu dat er een gegarandeerd ‘product’ tot stand komt. Dat ze zelf eventueel ook kunnen distribueren. Met het oog op de te verwachten groei van het digitale kanaal is het voor mij ook belangrijk om bij de voorhoede te horen. Zeker omdat er ook een (bescheiden) verdienmodel is ingebouwd.

Meer dan krant

Nadeel is dat het platform van Dutch Button Works mogelijk vooral een naslagfunctie houdt. Maar misschien is integratie op een zeker moment haalbaar?  Voordeel van dit DBW Platform is de trouwe lezersschare en het interactieve aspect (reactiepagina). Ook is het embedden van videomateriaal heel eenvoudig. In dat opzicht is het ook veel meer dan de traditionele krant (en diens digitale opvolgers). Maar ook dat kan veranderen.

Dit weekend staat de Vogelgriep in Nederland op de voorpagina (en bij mij nu ook op de digitale media).

Screendump (aangepast)

Lees verder op TPO Magazine en Blendle