VGZ Fit en Vrij(en) polis

Voorpagina regionale ochtendkrant 29 oktober 2010

Dating

VGZ Dating (Bron Stentor)

Profiel

Als ik de kop boven het bericht lees, meen ik even dat de verzekeraar uit eigen databestanden profielen van verzekerden gaat matchen op basis van basale gegevens als geboortedatum en postcode. Daar zullen echter de toezichthouders een stokje voor steken (daarvoor zijn uw gegevens niet bedoeld).

Inderdaad komen de donkere dagen weer in zicht

Maar ook de mogelijkheid om van zorgverzekeraar te switchen

Is de bemiddeling ook van toepassing voor singles van hetzelfde geslacht? Je ziet meteen al de lastige vragen opdoemen. Daar ga je al, dus VGZ heeft wijselijk de bemiddeling doorgespeeld naar een Datingservice.

Fit & Vrij

Polisvoorwaarden

Staat dit ook in de polisvoorwaarden? Lukt het u als single toch niet een partner te vinden,dan kan het zijn dat VGZ er een aanwijst. Alleen is maar alleen (en mogelijk dus duur). VGZ heeft ervaring met preferentiebeleid (al heel succesvol bij geneesmiddelen) voor verzekerden, ook singles :

Preferentie betekent letterlijk voorkeur. Bij gebruik van geneesmiddelen wil dat zeggen dat er (waar het kan) voorkeur is voor lager geprijsde geneesmiddelen. Univé VGZ IZA Trias kan hierbij geneesmiddelen als het ware aanwijzen die voor vergoeding in aanmerking komen. We bepalen voor een aantal middelen dat wanneer geneesmiddelen uit precies dezelfde werkzame stof bestaan, alleen het goedkoopste geneesmiddel vergoed wordt. (Bron: VAGZ website)

Lexa.nl (Via VGZ)