Social Media in Raadzaal

Jeanet Bathoorn

Social Media

ConferenZie ‘verbeelden, verleiden en verbinden

Moeten wij iets met Social Media? Het advies van Jeanet Bathoorn is Is voluit ja! Dat geldt zowel voor organisaties als individuen.
Op 22 september 2011 in het Stadhuis te Zwolle is het goede bericht ook doorgedrongen tot de Raadzaal.  Enige tientallen geïnteresseerden volgen de workshop van Jeanet Bathoorn (Twitter: @JeanetBathoorn) over de zegeningen van social media. Moeten wij iets met social media en waarom dan wel?

Raadzaal Stadhuis Zwolle

Hyperconnected

Dit alles onder de titel ” hyperconnected- altijd online”. Even leek dat nu juist mis te gaan toen de laptop aangaf ” de batterij is bijna leeg”. Vanaf de zijwand kijkt oud burgemeester Franssen (portret) belangstellend toe …

Batterij bijna leeg….

LinkedIn

Jeanet Bathoorn stelt “Er zijn nu al recruiters die je sollicitatie ter zijde leggen (Niet Geschikt) als ze geen profiel van je aantreffen op LinkedIn“.  Het is duidelijk dat dergelijke stellingnames leiden tot veel discussies met het publiek (voor een deel gemeenteambtenaren, maar verder toch zeer gemeleerd) .

Boek van Jeanet Bathoorn

Get Social

Voor degene die het allemaal nog eens rustig tot zich wil laten doordringen heeft Jeanet Bathoorn een fraai boek geschreven (Get Social). Dit boek werd in de hal te koop aangeboden. Meer weten? Lees hier. Maar ook kun je Jeanet zelf aan het woord laten: