Site Stat Stories

SAD

Stat

Stories

Vandaag mijn duizendste bericht op de website. Aardig om kort bij stil te staan, maar niet meer dan dat. Het vormt de neerslag (een database) van twee jaar freelancen met aandacht voor zorginnovaties. Maar ook een aantal buitenbeentjes en hobbies. Als ochtendmens kijk ik op dit vroege uur (bijvoorbeeld nu om 06.15 uur) systematisch naar mijn ‘site stats‘ van de vorige dag en de nachtelijke uren. Kijk even mee (Titel/Vandaag).

Denk je hetzelfde als ik bij het zien van deze Site Stats?

Het voelt voor mij zelfs een beetje als voyeurisme

Screenprint  Site Stats 30 juni 2011 06.15 uur

Narigheid

Ik zie niet alleen Site Stat Stories, maar ook een ‘sad story’ passeren. Narigheid. In gedachten zie ik iemand in pyama in stilte in de nachtelijke uren achter de computer zitten. Via Google wordt wanhopig een oplossing gezocht voor een medisch probleem. Of dat van een huisgenoot of familielid. Hier stel ik ook automatisch een werkdiagnose. Er heeft deze nachtelijke uren beslist iemand met ernstige pijn door kanker (of een familielid met dit probleem) gezocht naar een oplossing. De combinatie van ‘Image guided drug delivery (cytostatica toediening)’ , ‘Pijn van iedereen en niemand‘ en ‘Pijnbehandeling via MRI-HIFU (een oncologische toepassing ) zegt mij als medicus voldoende. Even aannemende dat beide berichten door een en dezelfde persoon zijn ingezien (aannemelijk) is hier sprake van een medeburger met ernstige pijnklachten door vergevorderde kanker.

Via deze weg wil ik deze anonieme medeburger veel sterkte toewensen