Sabine Pinedo en eHealth

eHealth

Stichting Begeleide Zelfzorg (SBZ)

Kansrijk Initiatief

Vandaag kreeg ik een interview met interniste Sabine Pinedo (40) onder ogen ( NIW 6 augustus 2010) in de plaatselijke bibliotheek. Dat trok mijn aandacht omdat ik in mijn vorige functie bij een Zorgverzekeraar met Sabine Pinedo en David Kat onderhandeld heb over de Stichting Begeleide Zelfzorg  (SBZ)en meer specifiek de Online Trombosedienst. In het artikel wordt gesproken over een vervolg via een Online-cardiovasculaire dienst en een Portal voor de academische centra in Amsterdam.

Tekstfragment

Een fragment heb ik uit dit artikel geselecteerd en dat geef ik hier weer:
Begeleide Zelfzorg, auteur Achsa Vissel

Visie

Het het is de visie van deze interniste hoe goede zorg voor de patiënt met een chronische aandoening er uit dient te zien. Deze auteur deelt die mening. Het artikel kan hij u aanbevelen.