S2M Amersfoort

HNW

Het Nieuwe Werken

Amersfoort als Tussenstation

Amersfoort is meestal letterlijk een tussenstation voor mij. Op mijn treinreizen van en naar woonplaats Zwolle. Deze keer echter de eindbestemming voor een interview. Na een recente slechte ervaring (stroomuitval en uren vertraging) heb ik maar een trein eerder genomen. Slenterend op het  stationsplein bedenk ik wat ik in de tussentijd zou kunnen doen, Dan valt mijn oog op deze deur met allerhande teksten. Geen goed voorbeeld van bewijzering, maar het staat er toch echt: S2M. Een licht wantrouwende NS employee laat mij binnen.

 

 

Aarzeling

Erg uitnodigend is de locatie (nog?) niet. Eerst een betonnen trapje op. Ik aarzel of ik wel bij het onvolprezen S2M concept terecht ben gekomen of dat hier het hoofdkwartier is gevestigd. Gelukkig is het een klein broertje van de geslaagde vergader/ontmoetingslocatie in Hoog Catherijne te Utrecht. Omdat de locatie nog maar een maand in gebruik is, loopt het geen storm. Het is meer van ‘hoort, zegt het voort’.

 

 

NS

Naar ik begrijp is deze formule omarmd door een werkmaatschappij van de Nederlandse Spoorwegen. Misschien dat het speelgoedtreintje op een van de tafels hieraan refereert?  Hoe dan ook, ik heb een half uurtje doorgebracht en ben zeker van plan hier nog eens te gaan werken of een afspraak te plannen. Maar een advies: doe iets aan de bewijzering