To Pay or not to Pay

Persoonlijk geloof ik meer in het fenomeen donatie dan de betaaldrempel (paywall). Dat is ook wat mij zo aanspreekt bij crowdfunding. Hier de Plugin die u momenteel tegenkomt onderaan een willekeurig artikel op mijn website. Mijn website is gebaseerd op WordPress.

 

Betaaldrempel of Donatie

Beide mogelijkheden biedt Katalysis met de plugin Feather. Deze applicatie heb ik (als publicist) geinstalleerd op mijn website dutchbuttonworks (zie screenprint). Het is voor mij persoonlijk beslist nog zoeken naar de juiste tekst en bedragen bij deze plugin. Het aardige is dat dit in hoge mate aangepast kan worden aan eigen wensen. Suggesties welkom. Maar is dat ook voor u als lezer relevant zult u zich vast afvragen. Volgens mij wel degelijk!

Authenticiteit

Al eerder vond toepassing plaats van deze plugin op het platform ReportersOnline. Eveline Klumpers en haar team van Katalysis is hard op weg om hiermee ‘het verschil te maken’. De toepassing van blockchaintechnologie draagt er toe bij dat een artikel altijd is terug te herleiden naar de oorspronkelijke auteur. Want artikelen worden overgenomen of aangehaald. Gevraagd, maar ook ongevraagd. Of bewerkt. Het onvervreemdbare feit dat het artikel door jou is geschreven. Dat is steeds belangrijker met het oog op authenticiteit in een tijd van fakenews. Dus ja, het is belangrijk voor publicisten en journalisten. Maar ook voor de lezer die juist wil worden geinformeerd.

https://reportersonline.nl/beauty-in-de-blockchain/

Evenline Klumpers aan het woord