Partnering

Open Innovatie

Allianties

Pontes Medical succesvol

Deze week  (2 februari 2012) vindt in Amsterdam (VUMc) een bijeenkomst (Expert Meeting) plaats plaats van Pontes Medical.  Wat doet Pontes Medical? De samenwerking tussen de kliniek en het bedrijfsleven krijgt een boost  Dat leidt tot mooie producten en diensten. Ik word hier aan  herinnerd door het boekje van Alfred Griffioen met de titel ” het Senseo-Effect”.  Op pagina 25 staat hier fraai de funnel voor productontwikkeling (Henri Chesbrough, 2003) , die ook het uitgangspunt vormt voor de werkwijze van Pontes Medical. Een idee komt in een procedure (trechter) terecht waarbij slechts een deel de eindstreep haalt.

Expertmeeting 2010

Trechter

Dutch Button Works succesvol? Dat valt te bezien. Er zit nog veel in  de trechter. Voor mij is het hoogst interessant om na te gaan op welke wijze ikzelf samenwerk als ZZP-er (oftewel partnerships aanga). Begrijp mij goed: dat is dus naast de journalistieke activiteiten!
Marketing Alliantie
* Een marketing alliantie met iGlow Media, waarbij de combinatie van medisch inhoudelijke expertise en live webcasting wordt ontwikkeld en aangeboden.
* Congresverslag op maat, is een vergelijkbare dienst waarbij het vooral gaat om de verslaglegging en rapportage achteraf. Combinatie met Wheelproductions.
Product Alliantie
* misschien kan de combinatie met (ondermeer) Evalan zo gezien worden. Het samen opzetten van een eHealth dienst voor mensen met epilepsie, maar ook de uitrol.
R&D alliantie
* De toepassing van TiO2 (Environ-X) van Nanoservices op deelgebieden en het opbouwen van bewijslast levert daadwerkelijk meerwaarde (USP)

Regiekamer iGLOW MEDIA