Overal is een klant voor

Knopen

Schwitzner, Krommestraat 14 A te Amersfoort

Een bezoek waard!

In februari 2011 heeft Jacqueline Alberts de bekende  Fournituren- en Stoffenwinkel in Amersfoort samen met haar dochter overgenomen van het echtpaar Schwitzner. De rijk gesorteerde winkel verkoopt oorspronkelijk stof, knopen en fournituren. Het uitgebreide assortiment is zelfs aangevuld met bijvoorbeeld ijzeren gespen.

Winkelinterieur

De auteur samen met Jacqueline Alberts op 30 nov. 2011 in de winkel

Volop keuze

Al heeft Jacqueline Alberts  in de beginfase wel wat materiaal weggedaan, zij vindt de enorme voorraad juist haar kracht.  Er komen veel bezoekers en toeristen via de Rondvaartboot  even verderop, die wel vaak alleen maar kijkers blijken te zijn. Daar staat tegenover dat mensen uit het hele land gericht naar Amersfoort komen. Er is inmiddels ook een interactieve website en een Facebook pagina. Maar het blijft een feit dat de klant het materiaal door de vingers wil voelen gaan. Vaak worden ook materialen vanuit huis meegenomen om zaken te passen. Van oudsher worden ook knopen verkocht (bijvoorbeeld voor de Urker klederdracht) maar ook is er bijvoorbeeld een ordner  met fraaie unica.

Workshops

We laten Jacqueline Alberts graag zelf aan het woord.  We moeten niet vergeten te melden dat volgend jaar is een verbouwing voorgenomen, waarbij aan de achterzijde (gracht) een fraaie workshop ruimte is gedacht.Luister

Audio

Jacqueline Alberts YT by gussjan

Dat zal zeker nieuw publiek trekken