Lekkende Hartklep

Isala publieksacademie

Hartklep operaties

Maandag 14 oktober 2013

Is uw hartklep aan vervanging toe? Dan gebeurt dit meestal met een openhartoperatie. Maar misschien komt u wel in aanmerking voor een nieuwe methode; via de liesslagader of kleine opening in de borstwand. Een behandeling die vooral interessant kan zijn voor oudere mensen waarbij een openhartoperatie geen optie meer is.

Interventie-cardiochirurgie

Vergunning

Het Hartlongcentrum van Isala in Zwolle is één van de hartcentra in Nederland die een vergunning heeft gekregen om deze nieuwe methode te mogen uitvoeren. De nieuwe methode is minder ingrijpend, sneller en het herstel duurt korter. Voordelen, nadelen en hoe worden u en uw familie hier op voorbereid? En waarom is die hartklep eigenlijk zo belangrijk? U hoort het tijdens deze lezing op 14 oktober , die dankzij iGLOW Media ook via live webstream te volgen is.

Videoscherm

Sprekers

De sprekers van deze avond zijn George Brandon Bravo Bruinsma, thoraxchirurg en Arnoud van ’t Hof, cardioloog. Beide sprekers zijn werkzaam bij Isala.

Praat mee via Twitter

De lezing is ook te volgen via live webstreaming en met #IPA13 kunnen vragen via Twitter worden ingediend. Deze zullen tijdens de vragenronde of via de website behandeld worden.