Lancering Mediq Online

Lancering Mediq Apotheek Online

Innovatieve farmaceutische zorg

Mediq, internationaal leverancier van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, start Mediq Apotheek Online. Hier kan iedereen receptgeneesmiddelen en zelfzorgproducten bestellen. Medicatiebewaking en goede farmaceutische zorg staan voorop. De patiënt kiest voor het gemak van online bestellen of voor een bezoek aan de lokale apotheek.

Mediqonline


 

Verantwoord

“Nu we ook online veilige en verantwoorde zorg kunnen aanbieden, is Mediq Apotheek Online een logische volgende stap”, zegt Gerben Klein Nulent, Groepsdirecteur Mediq Apotheken Nederland en Internationaal. “We zien dat mensen bij gezondheidsklachten in toenemende mate eerst op internet kijken, voordat ze naar de huisarts gaan. Bij Mediq Apotheek Online kun je op een veilige en eenvoudige manier geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen, zoals vitaminen, mineralen en huidverzorgingsproducten, bestellen. Daarnaast geeft Mediq Apotheek Online de patiënt een helder overzicht van zijn of haar medicatie en tevens informatie over ziektebeelden en medicijngebruik. De middelen worden via ons eigen logistiek netwerk op elk gewenst moment en adres afgeleverd.”

Auteur voor een Mediq vestiging in Krakau (Polen)

Groei

Er zijn momenteel 229 Mediq Apotheken in Nederland en dat aantal groeit nog steeds.  Mediq Apotheek is de grootste apotheekketen in Nederland.