# Is De Gedachte,

Ik heb kritisch commentaar gekregen…

op het feit dat ik meer algemene informatie over “sociale media” ook plaats op een meer specifiek medische Twitter community. Ik wil daarover zeggen, dat we in de zorgsector veel kunnen leren van toepassingen en gedachten die in andere branches worden ontwikkeld. Teveel wordt de zorg “verbijzonderd” met als gevolg een grote achterstand. Mijn website richt zich nadrukkelijk op innovaties die mogelijk ook iets voor de zorgsector kunnen betekenen. En ik heb het privilege om niet te hoeven wachten met schrijven tot er Randomised Clinical Trials (RCT) zijn gepubliceerd. De meer traditionele media redacties houden die boot af. Ik zie veel in Storytelling. Zoals deze story, waarover ik al eerder berichtte:

Het is nog maar een paar maanden geleden dat Maarten Dik naar zijn docent Bram Borggreve komt met een concrete vraag. Maarten heeft het idee dat de “stream” aan vacatures een bron van informatie is. De gedachte is bij hem opgekomen tijdens zijn dagelijkse treinritje van Enschede naar Deventer. Bram gaat er mee aan de slag. Ik laat Bram, die zich CTO mag noemen, aan het woord:

Je hoort al dat de ambities verder reiken dan Twitter, maar ook LinkedIn. Blijf nou niet mopperen en ga gewoon eens wat proberen met de krachtige engine. Misschien krijg je eindelijk die goede doktersassistente of zie je dat er elders behoefte is aan jouw expertise!

Wellicht merk je dat je niet de enige bent die in een bepaalde vacaturevijver vist

Laat weten wat je ervaringen zijn.