Guerillamarketing ‘B-Reizen’

Emiel Kuijpers (City Marketeer):

“Hoe breng je een betrekkelijk kleine stad als Bergen op Zoom onder de aandacht”? Zet bij steden in de ruime regio op A-locaties een aanbod voor B-reizen in (letterlijk!) de etalage!

B staat voor deze keer dan wel voor Bergen op Zoom

Zorg voor een overweldigend aanbod van arrangementen. Gegarandeerd krijg je aandacht en je schiet onder de duiven van een ander. Deze innovatieve aanpak wordt door Juryvoorzitter Loek Hermans geprezen.

Innovaties

Netwerk Citymarketing heeft al eerder de finale-nominaties bekend gemaakt voor de Nederlandse Citymarketing Innovatie Awards 2011 . Deze prestigieuze prijzen voor innovatieve projecten op het gebied van citymarketing zijn uitgereikt tijdens de Dag van de Citymarketing op 20 januari 2011 in Zwolle. Uit bijna zestig inzendingen afkomstig uit het hele land zijn zes initiatieven geselecteerd voor de finale:

Concept ‘B-Reizen’ van gemeente Bergen op Zoom Stimuleringsaward

….die is bedoeld voor nog niet gerealiseerde initiatieven die het verdienen te worden uitgevoerd.De vakjury, bestaande uit Loek Hermans (voorzitter MKB Nederland), Adjiedj Bakas (trendwatcher), Erik Braun (Erasmus Universiteit Rotterdam), Erik van Zwam (hoofdredacteur Binnenlands Bestuur), Robert Govers (Universiteit Leuven) en Marcel Schonenberg (directeur Beurs van Berlage) heeft de winnende inzendingen gekozen.De Dag van de Citymarketing op 20 januari 2011 is een initiatief van het Netwerk Citymarketing, het landelijke platform voor citymarketing in Nederland. Meer informatie is te vinden op www.netwerkcitymarketing.nl,