Gedrag en MB2012

Measuring Behavior

Augustus 2012

Raakvlakken

Dat vormt de ijzersterke formule. Een internationaal gezelschap, wetenschappers van diverse pluimage en innovatieve producenten. Een uitstekende organisatie (Noldus) en veel keuzemogelijkheden.
Alvast een indruk. Maar graag besteed ik op mijn website meer specifiek aandacht aan aspecten van deze meerdaagse conferentie Measuring Behavior op de Uithof in Utrecht.

Ontvangst balie

Multi-Sensor

Het gebruik van meerdere sensoren tegelijk is van belang. Zeker als het gaat om het registreren van affect. We staan aan de vooravond van spectaculaire ontwikkelingen op dit gebied (gedragsregistratie en -interpretatie) naar mijn stellige overtuiging. Waarom ik dat denk? Volg mijn berichtgeving over Measuring Behavior 2012 via deze website of Twitter (@DutchBW) de komende periode.

Universiteit Twente