FabLab = Fabrication Laboratory

Basiscursus

BASISCURSUS FABLAB

 

Velen van jullie zitten er met ongeduld op te wachten of kennen anderen die het dolgraag willen: de ‘basiscursus FabLab’,  waarin je leert hoe je de belangrijkste FabLab machines moet bedienen.
De collega’s van ProtoSpace hebben een leuk slim ontwerp van een tuimellampje (een lampje dat je aan en uit zet door het op z’n kop te zetten) dat binnen een dagdeel te maken is.
Hierbij maak je gebruik van alle werkplekken in het lab; de frees om de print te maken, de elektronicahoek om het schakelsysteempje in elkaar te zetten, de lasersnijder om het kapje te maken en de 3D printer om het voetje te printen.Je krijgt de kans om dit ontwerp te ‘customizen’ door kleur, vorm en materiaal aan te passen, zodat je je ook nog eens creatief kunt uitleven. De cursusdata zijn:
– woensdagochtend 26 mei 2010 a.s., 08.30 – 12.30 uur
– woensdagmiddag 26 mei 2010 a.s., 13.30 – 17.30 uur

FabLab

Aanmelden

De kosten bedragen € 100,- (excl. BTW en incl. materiaal). Ben je aangesloten bij één van de initiatiefnemers (waaronder de NOVU) of ben je student in Utrecht,dan krijg je 40% korting (bedrag incl. BTW/materiaal is dan € 71,40) .Aanmelden via info@protospace.nl onder vermelding van de gewenste cursusdag en tijd, je naam, adres en telefoonnummer. Er zijn maximaal 12 plaatsen per cursus beschikbaar, dus meld je snel aan!