Rem de uitbraken !

Rem de bacterie uitbraken

Environ-X

Het statement ( ‘Rem de bacterie uitbraken’ ) komt uit de mond van Dimmen Breen, managing director van Nanonservicesuit Nunspeet. Hij pleit  voor een aanpak van potentiele infecties bij de bron.Met  een coating van Nanospray! Een interessante toepassing van  nanotechnologie.

Schoolbord…

Bacterie?

Daarbij moet je denken aan de MRSA bacterie (ook wel de ‘ziekenhuisbacterie’genoemd). Maar ook  de E.Coli (darmbacterie).  Tevens virussen (SARS en Influenza) en schimmels. Zelfs allergenen en luchtverontreiniging worden aangepakt!

Titaniumdioxide

Alles wijst er op dat de coating  TitaniumDioxide  de komende jaren in de zorgsector en publieke ruimten een brede  toepassing zal gaan vinden. TitaniumDioxide (TiO2) wordt onder invloed van een snufje ultravioletlicht (UV) actief.Het ontmantelt microorganismen en maakt ook nog eens de inhoud onschadelijk. De bewijzen zijn geleverd. Toepassingen vinden hun weg naar de kantooromgeving en werkplekken  (toetsenborden van computers al een jaar via Ter Hoeven & Partners).  De veiligheid van TitaniumDioxide (product: Environ X) voor mens, dier en materiaal staat vast. Eenmaal aangebracht blijft de coating lang actief.  Toepassingen zijn legio.