Stemadvies: FocusCura

Daan Dohmen

Emerging

De favoriete emerging jonge ondernemer van het jaar verkiezing toch lastig? Nee hoor, ik heb een stemadvies voor mijn lezers en volgers. FocusCura -zoals de naam al zegt- een aan de zorgsector gelieerd bedrijf. Maar dan wel de zorg in de brede en moderne zin van het woord. EHealth en Domotica reken ik daartoe.

Competitie “emerging” entrepreneurs

Competitie

De competitie is ingesteld door Ernst&Young. 4 juryleden, 50 kandidaat ondernemers, dikke naslagwerken en veel discussie. De 22 genomineerden voor de competitie van Entrepreneur Of The Year 2010 zijn onlangs bekend gemaakt. Op 7 september 2010 strijden zij op de jurydag voor een plek in de finale. FocusCura hoort bij de categorie “emerging”. Waarom ben ik een fan van Daan Dohmen? Onverstoorbaar, maar gedecideerd weet hij zijn bedrijf FocusCura op te stoten in vaart der volkeren. Een jaar of vijf geleden was het motto nog “een zorg minder” zoals blijkt uit het visitekaartje dat ik destijds in 2005 kreeg.

Visitekaartje Daan Dohmen Focuscura (2005)

Nieuwe slogan?

Inmiddels is het niet “een zorg minder”, maar “een service meer” zou ik willen stellen. Hij en zijn bedrijf FocusCura  maken een sukses van missie en droom “senioren en hulpbehoevenden middels innovaties te ondersteunen langer plezierig thuis te wonen’.
Lees zelf en stem meteen via deze link!