Dubbelkado

Postzegels

Ingelijst

Zilveren sieraad

Als voormalig (?) postzegelverzamelaar blijf ik automatisch stilstaan wanneer ik deze vitrine (op een marktje) tegenkom. Mooie vaderlandse zegels in zilveren hangertjes. Vroeger zijn heel wat zegels verknipt en in collages verwerkt, waaronder heel zeldzame…. Dat kun je hier overigens niet van zeggen. Fascinerend is dat de tanding verwerkt is in het lijstje…. Ik raak ingesprek met Angelien Hoppen. Waarom staat ze op deze markt?

Vitrine

Motivatie (bron: webshop)

Tijdens onze reis naar Sumatra in de zomer van 2008 zijn we betrokken geraakt bij een Indonesisch gezin met 5 opgroeiende kinderen. Stuk voor stuk kunnen de jongens goed leren. Studeren is echter in verhouding erg duur in Indonesië en geld daarvoor is er niet. Wij hebben besloten het gezin te ondersteunen. We doen dit middels de verkoop van kettingen, tasjes en popjes, die we elders in Indonesië inkopen. Tevens verkopen we beursjes van gerecyclede melk- en sappakken. Met de opbrengst van de verkoop financieren we de universiteitskosten, de kamerhuur en het levensonderhoud van Hiras, de tweede zoon. Hij studeert nu, inmiddels in het derde jaar, aan de universiteit van Medan.

Webshop

In de webshop vind je een uitgebreid aanbod kettingen, popjes, tasjes en beursjes. De volledige opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de studie van Hiras, die daarmee op zijn beurt later het gezin weer kan ondersteunen. Laat dat de keus nog makkelijker maken!