Customer Journey

KSFJaarcongres

Media Plaza (Jaarbeurs, Utrecht)

Customer Journey

Klanten veranderen. Ontregelend is de razendsnelle opmars van mobiel internet…dat stelt nieuwe eisen aan bereikbaarheid en (snelle) procedures! De regen klettert op het dak van Media Plaza in Utrecht op 5 november 2013. “Betekent dit noodweer nu wellicht ook een schadepost voor verzekeraar Inshared”? Herberth Samsom schudt ontkennend het hoofd. De vraag is logisch, immers de oprichter van InShared meldt bij zijn voordracht dat de windhoos van afgelopen weekend (Wijk bij Duurstede) een aanslag betekent op de reserves. InShared vaart scherp aan de wind zoveel is wel duidelijk. Het programma van het Jaarcongres van de KSF wordt ingeleid en begeleid door Annemarie van Gaal: Annemarie heeft de waarde van ‘klantenservice’ en betrokkenheid medewerkers  in Rusland leren kennen. Zij zou niet anders meer willen! “Klantenservice als ogen en oren naar de markt”.

Herberth Samsom (Inshared)

Toekomst

De toekomst begint nu! Naar mijn mening terecht dat er sprekers van buiten de branche zijn gevraagd om ons een spiegel voor te houden. Voor sommigen is dat -heel begrijpelijk- wel even slikken. Zij verwachten een soort reunie?

Twitter Cloud FSF congres(Finchline)


 

Kentucky Warehouse

Slogans die blijven hangen:  “Grenzen vervagen bij organisaties: ZZP-ers worden uitgenodigd bij bedrijfsfeestjes”, aldus Cas van Arendonk. “Engagement en Enablement van medewerkers genereert 4,5x hogere omzet”(Janka Stoker en Heleen van Essen). En deze “Pleasure, Passion and Higher Purpose”van Jenn Lim. Jenn Lim die haar schoenen vast betrekt bij het Zappos Kentucky Warehouse zoals dat op de flitsende presentatie voorbij komt.  Innovaties genoeg! Kortom, we hebben meer dan voldoende om over na te denken en met elkaar door te praten!

Jenn Limm (Zappos)