Cosmetische behandelingen

Isala Publieksacademie
Cosmetische behandelingen

Maandag 12 oktober 2015, 19.30 uur tot circa 21.30 uur
Live webcast

Sprekers
De sprekers op deze avond zijn Noortje van der Meij, dermatoloog en Michiel Tellier, plastisch chirurg. beide werkzaam in Isala. Graag nemen zij u mee in de wereld van cosmetische behandelingen.
Noortje van der Meij
Noortje van der Meij is 35 jaar en sinds 2011 is zij als dermatoloog werkzaam in het Isala Dermatologisch Centrum met als belangrijk aandachtsgebied de cosmetische dermatologie. In het Academisch Medisch Centrum en in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam is zij opgeleid tot dermatoloog. Daarvoor heeft zij in Maastricht geneeskunde gestudeerd. Tijdens haar studie is zij bestuurlijk actief geweest, zo was zij onder andere voorzitter van de Landelijke Studenten Vakbond. Noortje heeft de helft van haar coschappen internationaal doorlopen (Afrika en Australië). De laatste twee jaar van haar VWO heeft zij op een United World College in Hong Kong gedaan. Noortje heeft 3 dochters van 4, 3 en 1 jaar.
Michiel Tellier
Michiel Tellier is in 1961 geboren in Utrecht. Hij werkt bijna 20 jaar voor Isala. Zijn studie Geneeskunde en opleiding werden in Utrecht en Nieuwegein voltooid. Michiel is vader van 4 dochters waarvan de jongste op dit moment 9 maanden oud is. Tijdens zijn middelbare school en studietijd was hij zeer actief als windsurfer en geselecteerd voor de Nederlandse kernploeg en werd hij hiermee meerdere malen Nederlands, Europees en wereldkampioen. De laatste tijd is hij vooral actief wielrenner. Sinds 1987 is Michiel lid van het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Chirurgie, en heeft hij gedurende 10 jaar in meerdere ziekenhuis besturen geparticipeerd. Zijn speciale aandachtsgebieden binnen de Plastische chirurgie zijn, naast de cosmetische chirurgie; schisis (gehemelte spleet) en aangeboren afwijkingen en borstreconstructies.

U heeft voor de lezingen van de Publieksacademie een (gratis) plaatsbewijs nodig. Deze kunt u nu al reserveren bij de Zwolse Theaters. De lezingen vinden plaats in de Hemminkzaal van Schouwburg Odeon.
U kunt een plaatsbewijs reserveren bij de theaterkassa van theater De Spiegel via telefoonnummer 0900-1435 (€ 0,45 p.m). Deze theaterkassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur.
De theaterkassa in Schouwburg Odeon is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 20.30 uur. Reserveren van de kaarten via de theaterkassa is gratis. U kunt ook kaarten bestellen via de website van Zwolse Theaters, www.zwolsetheaters.nl. In dat geval betaalt u via IDeal een bedrag van € 3,25 per reservering.

Voor wie
De lezingen zijn geschikt voor iedereen

Datum en tijd
Maandag 12 oktober 2015
19.30 uur tot circa 21.30 uur

Het programma ziet er als volgt uit:
19.00 uur Zaal open
​19.30 uur ​Lezing eerste spreker
20.15 uur Pauze met een drankje
​20.30 uur ​Lezing tweede spreker, aansluitend vragen rondje
​circa 21.30 uur ​Afsluiting

Locatie
​De lezingen worden gehouden in de Hemminkzaal in theater Odeon aan de Blijmarkt 25 in Zwolle. Kijk voor een routebeschrijving en parkeergelegenheid op www.odeondespiegel.nl.