Platform Cloud Computing

Lancering Next Generation IT, platform voor Cloud Computing en Virtualisatie

Nieuw inititatief tijdens de vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling Event

Tijdens de beurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling Event lanceren VNU Exhibitions Europe en Marqit dit jaar voor het eerst het platform Next Generation IT. Tijdens de beursdagen, 3 en 4 november 2010 in Jaarbeurs Utrecht, is er op het platform een VIP Theater met presentaties van 12.00 tot 17.00 uur en een demopaviljoen. De thema’s Cloud Computing en Virtualisatie staan centraal tijdens beide dagen. Strategisch IT management is uitgenodigd om in het theater diverse presentaties bij te wonen over deze twee onderwerpen. Het demopaviljoen is voor iedereen toegankelijk. Projectmanager Marloes van den Berg: “We merkten bij voorgaande edities van de beurzen, dat de bezoeker meer behoefte had aan praktijk en diepgang. Met de lancering van het Next Generation IT platform wordt het mogelijk om hands-on te ervaren wat Cloud Computing en Virtualisatie voor een onderneming kan betekenen.”

VIP Theater
Het programma in het VIP Theater van woensdag 3 november 2010 staat onder het dagvoorzitterschap van Mels Dees, hoofdredacteur van Automatisering Gids. Presentaties worden verzorgd door Philip Dawson, VP Gartner Research en Frank van der Wal, Certifies Client IT Architect bij IBM. Op het einde van de dag verzorgt Gartner samen met IT-Executive de Pre- Gartner Benelux Beach House Borrel als opwarmer voor het evenement in Cannes de week erna. Op donderdag 4 november zijn er presentaties van Peter Vermeulen, Consulting Director Benelux IDC, Jan Aleman, secretaris EuroCloud en Willem van Enter, regional director Benelux VMWare. De dag staat onder voorzitterschap van Sytse van der Schaaf, redacteur IT Executive.

Marloes van den Berg is verheugd op het feit dat de beurzen met het theater meer diepgang krijgen. “Het is goed dat er een evenement op de vloer aanwezig is die raakvlakken heeft met alle drie de beurzen, Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling. De presentaties zijn een ideaal moment om te horen en te zien hoe ontwikkelingen in Cloud Computing en Virtualisatie in te passen zijn in de IT-strategie van een bedrijf.”

Demonstraties
De demo-opstellingen staan tevens in het teken van de twee hoofdthema’s en worden verzorgd door ondernemingen die actief hierin zijn. De demonstraties zijn voor alle bezoekers van Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling Event toegankelijk. Marloes van den Berg: “We zijn aan de ene kant blij dat we met het theater hoger management diepgang over de thema’s geven en aan de andere kant de bezoeker een praktijkervaring bieden met de demopunten op het Next Generation IT platform.”

Next Generation IT is een samenwerking van beursorganisator VNU Exhibitions Europe en Marqit. Het is onderdeel van de IT- beurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling Event op 3 en 4 november 2010 in Jaarbeurs Utrecht. Het VIP Theater is uitsluitend toegankelijk voor strategisch IT management. Voor meer informatie en aanmeldingen:  www.nextgenerationit.nl.

Beursinformatie
De vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en het Tooling Event zijn gratis te bezoeken na aanmelding via de websites www.infosecurity.nl, www.storage-expo.nl of www.toolingevent.nl. Een toegangsbadge voor één beurs verschaft toegang tot de andere beurzen.

3 – 4 november 2010
9.30 – 17.00 uur
Jaarbeurs Utrecht – Hal 1